Thuis

Shandong Geological & Mineral Equipment Ltd. Corp. Fabrieksreis

China Shandong Geological & Mineral Equipment Ltd. Corp. certificaten
China Shandong Geological & Mineral Equipment Ltd. Corp. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

       ons bedrijf wordt gevestigd in het Oosten van Jinan-stad, kapitaal van ShanDong-Provincie, 30000 vierkante metersgebied. Het opslagpakhuis overschrijdt 10000 vierkante meters. Ons geregistreerd kapitaal is 6,89 miljoen RMB, en wij hebben meer dan 80 personeelsleden waarin ongeveer 1/2 middelgrote en hoge ingenieurs is. De professionele afdelingschef, de productmanager en het naverkoopteam is beschikbaar op elk ogenblik voor u.

   

     Shandong Geological & Mineral Equipment Ltd. Corp. fabriek productielijn 0

  Shandong Geological & Mineral Equipment Ltd. Corp. fabriek productielijn 1Shandong Geological & Mineral Equipment Ltd. Corp. fabriek productielijn 2

   

   

   

 • R & D

       Het R&D-centrum wordt toegewijd aan het productontwerp, het onderzoek en de ontwikkeling en de marketing van geologisch techniekmateriaal. Gebaseerd op de marktvraag en het leveraging van zijn eigen voordelen, heeft het met succes het lopen platforms de met afstandsbediening van de spoorboring, lange spiraalvormige boorpijpen met dubbele muren en andere producten voor de techniekmarkt ontwikkeld. Verleen aangepaste boringsinstallaties, boringshulpmiddelen, boorbeetjes, hoge en lage drukkranen en andere diensten van het productontwerp.

   

    Het centrum voert het machinaal bewerken en ook productie en materiaal hurend verrichtingen uit. Onze hoofdverwerkingsproducten zijn: 50mm, 60mm, 89mm de boorstaven (hydraulische putten) en 65mm, 75mm, 121mm de slotverbindingen en een verscheidenheid van specificaties van de boren van het staalzand, kernbuis, nemen poederbuis, omhulsel, adapter, en ondernemen Inkomende materialen, steekproefverwerking; de materiaalhuur, de bestaande 50 generators van ~ 500kW en verscheidene luchtcompressoren in de hoge druk, kunnen aan de behoeften van niet-bouwplaats voldoen.
  Wij zullen meer professionele diensten gebruiken om op maat gemaakte hulpmiddelen voor u te bouwen om u te helpen! Welkom mensen van inzicht om samen te onderhandelen samen te werken en te winnen!
Contactgegevens
Shandong Geological & Mineral Equipment Ltd. Corp.

Contactpersoon: Rose

Tel.: 0086-13608934448

Fax: 86-531-88199915

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)